torsdag 19 augusti 2010

Stolt och tacksam mor!

Jag har ju turen att ha fått de fyra finaste. De dyraste. Och mig käraste barnen. Det bara är så. Dom kunde inte vara bättre på nåt sätt. Humör har dom alla. Och humor av olika slag. Och vackra är dom. Och konstnärliga. Och goda. Och snälla och fina. Och faktiskt även hjälpsamma ibland. Butikens annonser gör min äldsta son. Jag är lyckligt lottad jag. Och stolt. Och tacksam!

KRaMaR FRåN MiG

6 kommentarer:

hjortronmyren sa...

<3<3<3<3<3<3

hjortronmyren sa...

äsh det skulle vara hjärtan och kärlek från mig

Toril sa...

En hjälpande familj är guld värt!Kram

Elisabeth sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elisabeth sa...

Å, fyra, det är fint!

Jag beundrar vackra stenhjärtat och tittar nyfiket på bilden från butiken. Sugen på en titt i Södertälje. Du kunde berätta för mig om hur du tog steget och förverkligade dina drömmar. Skulle du ha lust att leka lite mentor någon gång?

mammagumman sa...

Tack för snälla kommentarer. Jag skall erkänna att jag blev lite förlägen av uppmärksamhetern från dig Elisabeth. Jag tycker dina projekt ser jättespännande ut och din blog är en av de finaste. Så jag tackar och tar emot om än lite blygt. Jag tror på kärlek och relationer. Det är grunden för hela tillvaron. Och så även för mitt företagande. Och nätverkande det är viktigt. Speciellt för oss kvinnor. Så du får gärna komma och ta en kik prata lite om hur du tänker. Kanske blir det även några inlägg lite längre fram på samma tema. När jag hunnit tänka efter lite. Kram och kärlek tillbaka till er fina fina.