onsdag 9 december 2009

Annat på nätet...



Mammagumman bloggar det är ju numera allmänt känt. Men det finns andra finurliga personer i min närhet som är representerade på internet:
Jag är rätt stolt och skryter lite här bara så ni vet. Bilderna i inlägget föreställer olika pusselvarianter av ett pyssel som vi säljer i KoKoBello. Regnbågsalamanderpussel med oändligt antal möjligheter. Bara fantasin sätter stopp. Och fantasi har uppenbarligen sonen som pysslat ihop bilderna av pusslet...

6 kommentarer:

Mian sa...

Ah, att skryta över sin syster är mycket bra att göra! Systrar är underbara! Pusslet likaså.

Mian sa...

Ah, att skryta över sin syster är mycket bra att göra! Systrar är underbara! Pusslet likaså.

Toril sa...

Jag är förstår att du är stolt:)å man får skryta...i alla fall ibland

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Hmm. Först tänkte jag njä (om skryt och reklam för din nystartade firma) men sedan- ja vafan! Varför ska man alltid vara så försiktig med skryt? Varför får man inte säga: Kolla vilka justa puzzel jag säljer i min butik- kom och köp! Eller besrätta vilken faaantastisk syster man har- jag har ingen egen så jag vet inte. Det är bra mammagumman. Man ska skryta. Jag måste lära mig att bli bättre på det tror jag!

Ps) Systern då, vilket program och vilken tid kan jag lyssna på henne?

mammagumman sa...

Systern kommenterade Mona Sahlins partiledarskap på P1 morgon så när man satt där och drack sitt morgonkaffe så fíck man göra det ackompanjerad av en bekant röst.....spännande värre. Man blir så stolt att man nästan fäller en liten tår.

Och appropå att skryta och göra väsen av sig för det man säljer - alla som säljer skit (ursäkta språket) har stora annonser och tomtar och gratis och kom och köp - så varför inte lilla jag som säljer pedagogiskt i naturmaterial och dessutom till rätt ok priser? Man ska vara stolt och glad! Och det är jag! :D

Gnistrande snö sa...

Klart att du ska vara stolt och glad, med all rätt! Synd att jag missade inlägget på P1 annars är jag en ganska flitig P1-lyssnare :-)

Pusslet är ju superfint!

Just ja, du frågade om jag bakat själv, japp det har jag, det var inte alls svårt att baka knäckebröd. Jag tycker att det är avkopplande att baka, lite av terapi, mysigt att stå med händerna i degen och fundera :-)

Ha det så gott!

/Katarina