fredag 27 augusti 2010

Idag för 10 år sedan

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva. Ni som känner mig ni vet. Orden kommer inte på plats. Annat än att vi mår bra. Vi som blev kvar. Vi har det gott. Dina pojkar är stora nu. De tar sig fram. Vi har det bra. Det har vi.

KRaMaR FRåN MiG

5 kommentarer:

Ängla Miranda sa...

Kan bara svagt ana vad det handlar om. Varm kram!

Elisabeth sa...

Jag får gåshud och gråter en skvätt fast jag inte vet. Du är bra du, Anna. Och nu vet vi att vi varit bekanta länge. Fast jag blev alldeles blyg först. Håller med om relationer, vi människor ska hjälpa till att bygga varandra. Jag ser fram emot det här. Och hoppas innerligt att du har det bra i det som varit tungt. Kram.

mammagumman sa...

Ja, det är sorgligt. Tiden läker heller inga sår men man får lära sig att förhålla sig till att det svåra finns i ens liv. Och vi har det bra. Mycket bra till och med. Kanske är det just det svåra som gör att man vågar bestämma sig för det goda. Det man vill av hela sitt hjärta. Fint att ses igen Elisabeth. Kram Anna

Julia sa...

Vad sorgligt med också fint. Ni har det bra. Så tänker jag också. Många gånger om dagen faktiskt. En varm kram och en klapp på din kind.

mammagumman sa...

Tack för omtanke och många fina tankar Julia. Kram Anna